SIRO Zrt. Pénztári Informatika És Ügyvitel

Bemutatkozás


A SIRO Zrt. a pénztári informatikában piacvezető Magyarországon. Számos kisebb és nagyobb egészségpénztárnak, és nyugdíjpénztárnak szolgáltat. A teljes körű informatikai kiszolgálás volt a cél, ami az évek során meg is valósult. Nem csak a tagok egyéni számláinak nyilvántartása, hanem a pénztárak teljes körű pénzügyi számviteli nyilvántartása is, integrálva az analitikus modulokhoz.

A kafeteria rendszer másik meghatározó eleménél, a SZÉP Kártya rendszernél egy harmados a SIRO Zrt. részesedése a piacból. Itt is teljes körű, a működtetéshez szükséges összes szoftver elemet egy rendszerbe egyesítettük.

Évekkel ezelőtt megvalósítottunk az EDI alapú számlázó rendszerünket, ami ma több mint hat millió számlát kezel.

Megvalósítottuk és működtettük, az Internet Utalvány Elszámoló rendszert, amiben az összes ISP felé beváltásra kerültek az utalványok. A rendszer más típusú utalványok kezelésére is alkalmas.

A partnereink számára kialakítottunk egy komplett iktató, dokumentum kezelő rendszert. Rendelkezésre áll a teljes elektronikus dokumentum megőrzés minden eleme.

Először ugyancsak a partnereink részére késztettünk elektronikus alapú tájékoztató rendszereket. CallCenter alkalmazásokat, interaktív SMS küldő alkalmazásokat, e-mail küldő rendszereket. Majd a múlt évben mobil alkalmazásokat, mindhárom ismert mobil operációs rendszerre (Android, IOS, Windows Phone).

Egy pályázati lehetőség kapcsán belekóstoltunk az egészségügyi informatikába is. Készítettünk egy foglalkozás egészségügyi rendszert, egy járóbeteg rendszert, egy egynapos szebészeti rendszert. Ezeket a rendszereket összefogtuk egy teljes körű kiszolgáló rendszerré, a számlázással, pénzüggyel, könyveléssel, dokumentumkezeléssel.

Jelenleg, kérdőív alapú prevenciós rendszereken dolgozunk. A teljes kérdőív modul, a saját fejlesztés. A szakmai adatokkal feltöltést egy kapcsolódó vállalkozás végzi.

 

Készítettünk egy táplálkozási naplót is, ami, mind a mikró, mind a makró tápanyagok szintjén mutatja a bevitt adatok kiértékelését. A két rendszer összekapcsolása a jelenlegi feladatunk.

Partnereink