SIRO Zrt. Pénztári Informatika És Ügyvitel

Nyugdíjpénztári szoftver


Az önkéntes nyugdíjpénztárakba taggá válni, 1993 óta van lehetőség. Az nyugdíjpénztárak működését az 1993. évi XCVI. törvény az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról szóló törvény határozza meg.

Olyan szoftvert hoztunk létre, 2011 –ban, ami egy teljes nyugdíjpénztári rendszert, a nyugdíjpénztár működését, folyamatait lefedi.

Az alábbi rövid ismertetőben bemutatjuk a szoftver főbb elemeit

A törzs adatok teljes köre áll rendelkezésre
- tagok
- munkáltatók
- szállítók
- haláleseti kedvezményezettek
- választható portfóliók
- pénztárak
- ...

A nyugdíjpénztári rendszer egy nagyon erős analitikára épül, ami szorosan kapcsolódik a könyveléshez, a dokumentumkezeléshez, és a tagi tájékoztatáshoz.A rendszer teljes körű jogosultsági rendszerrel rendelkezik. Csoport jogok adhatók, a szerepköröknek létrehozott csoportoknak, és ezen felül egyedi jogok adható.A rendszer beállításait, a pénztár tudja elvégezni, az alapadatok ablakban. A rendszer finom beállításait a paraméterek tartalmazzákA főkönyvi könyvelés alapvetően, az analitikus adatokból képződik, de lehetőség van kézi, vagy előre paraméterezett könyvelésre isA főkönyvi adatok lekérdezhetők, karton és kivonat szinten is

A rendszer kezeli a bevallások kezelését, a függő befizetéseket, a szolgáltatói számlákat, az adóigazolásokat, a hozamfelosztásokat, a felügyeleti és adóhivatali lekérdezéseket, a pénztár által generált egyedi lekérdezéseket

A rendszer tartalmazza az összes nyugdíjpénztári szolgáltatást. A szolgáltatás igénylésétől, a pénzügyi teljesítésen át, az adóigazolásig.

A rendszer teljes körű iktató és dokumentumkezelő rendszert tartalmaz

Partnereink